Raamatu “Kolm jõulusoovi” tutvustus

Kolm joulusooviRiley, Jo ja Noel on sõbrannad, Riley ja Jo peale selle ka õed. Riley on õpetaja, Jo on stilist ja Noel kirjutab lasteraamatuid, millele ta ise ka illustratsioonid teeb. Tublid noored naised, aga meestega pole neil vedanud. Riley peigmees annab talle kolm nädalat enne pulmi teada, et on leidnud kellegi teise. Jo mees on mereväes ja ehkki neil on laps sündimas, ei taha ta kuuldagi sellest, et mereväega lõpparve teha. Noel on äsja lahku läinud mehest, kes talle kuidagi ei sobinud, ja peab ilmselt ära kolima majast, mida ta kangesti endale tahaks…

Sõbratarid lähevad enne jõule kaubanduskeskusesse ja jõuluvana jutule, nagu nad tegid teismelistena. Ent tundub, justkui oleks jõuluvana selgeltnägija ja saaks aru, mida nad kõige rohkem ihkavad. Võib-olla täiuslikke mehi?

Jõulude aeg on imeline ja salasoovid võivad täide minna. Ehkki sõbratarid ei suuda päriselt uskuda, et jõuluvana nende soovid tõepoolest täidab, näib, et lootus on siiski olemas…

 

Tiina Kanarbik

tõlkija