Raamatu “Kui ma su kaotasin” tutvustus

Kui ma su kaotasin„Kui ma su kaotasin“ on huvitav ja kaasahaarav raamat, kus põimuvad olevik ja minevik. Ühe abielupaari lugu jookseb lugeja silme ees paralleelselt – meenutustena minevikust ning võitlusena olevikus, kogu aeg omavahel põimudes ja segunedes. See on aus ja otsekohene vaade kahe inimese siseilma – nende lootustele ja ootustele, tugevatele iseloomudele ja ülevoolavatele emotsioonidele.

Leo ja Molly on kaks väga erinevat inimest – tegelikult on nad nii erinevad, kui üldse olla saab. Leo on karm ja hulljulge rindekorrespondent, kes kirjutab ausaid lugusid kõige pingelisematest sõjapiirkondadest; ta on teinud hiilgavat karjääri, hoolimata aborigeeni päritolust. Molly on aga nagu printsess – röögatult rikka ärimagnaadi tütar, kes juhib pärast venna surma koos isaga meediakontserni, supleb rahas ning elab Sydney kõige kallimas kortermajas.

Nende pööraselt alanud armuloole järgneb kiiresti hurmav abielu, mis täitub peagi aga tuliste vaidluste ja tülidega. Kui Leo saab rindel viga ja kaotab osaliselt mälu, hakkavad nad kahekesi meenutama-avastama teineteist, oma armumist ja abielu. Kas nad sel korral on oma elu seades targemad ja varasemast õppinud, seda saab juba raamatust lugeda.

 

Tõlkija

Anu Rooseniit