Raamatu “Sel ööl” tutvustus

Sel oolCallawayde perekonna sarja esimeses romaanis on peategelaseks Aiden Callaway. Suguvõsa traditsiooni kohaselt töötab ka tema tuletõrjujana, ehkki metsatulekahjude kustutamisel. Viimases tulekahjus hukkub tema parim sõber Kyle ja Aiden on sellest muserdatud. Asja teeb hullemaks see, et kolleegid süüdistavad teda, ent tema ennast kaitsta ei oska, kuna kukkus järsakust alla ja tuli teadvusele alles haiglas koos osalise mälukaotusega.

Lootuses vastuseid leida, läheb Aiden isakoju, ent esialgu tundub, et see oli vale otsus.

Sara Davidson on New Yorgis nõutud advokaat. Isa sünnipäeval otsustab ta koju minna ja püüda suhet isaga parandada. Paraku ei lähe miski ootuspäraselt ja järsku on Sara silmitsi oma kunagise ihaldusobjekti Aideniga. Tunnetele vastu punnides üritab ta mehest eemale hoida, ent saatusel on omad plaanid. Avastades oma perekonna sünge saladuse, on Sara ainsaks sooviks minema pääseda ja Aiden pakub talle selleks võimalust.

Kahekesi olles nende suhe muutub ja Saras tärkab lootus, et ehk võib mees isegi temasse armuda. Siiski on mõlemal vaja esmalt lahendada isiklikud probleemid ja alles siis omavahelistele suhetele keskenduda.

Barbara Freethy esimene Callawayde romaan haarab lugeja kaasa juba esimestest lehekülgedest, hoides samas pinget viimaste ridadeni.  Kuna esimeses raamatus jäävad osad asjad õhku rippuma, tekib soov kohe järgmine osa ette võtta.

 

Ülle Jälle

tõlkija

Leave a Reply